Annelie & Bruno
møder dig med et smil
og en smagsprøve

Velkommen til solskinsbyen Skælskør hvor du finder en unik kombination af vin og kunst

Hos BREMS VIN & KUNST, der ligger i hjertet af Skælskør, bliver alle kunder budt velkommen med et stort smil og en smagsprøve. Vi vil gerne give vores kunder en god oplevelse, når de besøger vores butik. Vi guider nemmest kunderne til det rigtige vinkøb, når de får lov til at smage sig lidt frem blandt vores kvalitetsvine.

Både i vores fysiske butik og på vores webshop kan man som kunde selv blande sin smagekasse á min. 6 flasker og stadig opnå den rabat, der normalt kun er mulig hvis man køber 6 ens flasker vin. Vi synes, det er en fordel for vores kunder at kunne smage forskellige vine og købe lige præcis de vine i den mængde, de ønsker.

For øvrigt er det os på billedet, vi hedder Bruno & Annelie Brems og har været gift med hinanden i mange år. Én af vores passioner er gode vine. Vi elsker at finde de helt rigtige vine til butikken og importerer ofte vin direkte fra producenter i eksempelvis Italien, hvor vores hjerte ligger. At finde de helt rigtige vine, der matcher vores kunders smag er en spændende proces og kan være lidt af en kunst.

Moderne litografisk kunst

Apropos kunst, så holder vi meget af moderne kunst og bruger derfor halvdelen af vores butik på at vise litografiske værker fra danske såvel som internationale kunstnere. Vi synes, at kunst kan så meget. Ud over at berige hjemmet, kan et kunstværk indbyde til refleksion eller skabe ro i rummet – alt efter hvilke motiver og farver, man vælger. Dét er da spændende!

TAG PÅ VINBAR I SKÆLSKØR​

Skælskør er en hyggelig by, der endda bliver kaldt ’Solskinsbyen.’ Tilnavnet er ikke uden grund, for det siges, at solen skinner omkring 200 timer mere i Skælskør end i resten af landet. Derfor synes vi også, at det var på sin plads at BREMS VIN & KUNST byder kunderne på et glas vin til rimelige priser. Alle vine fra hylderne kan nydes i vores hyggelige vinbar – både udendørs og indendørs, alt efter hvad vejret indbyder til.

Ofte stillede spørgsmål

På vores webshop og i vores fysiske butik i Skælskør, kan du udforske vores vine og på egen hånd kombinere din egen smagekasse á min. 6 flasker kvalitetsvin, og så endda opnå en stor besparelse.

Din ordre pakkes og afsendes samme dag, som du trykker 'bestil'. Du modtager dine vine i løbet af 3-5 dage. 

Ja, vi afholder gerne private vinsmagninger, kunstaftener og andre events. Alt du skal gøre er at kontakte Annelie & Bruno lige her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Brems Nyheder

Vil du være den første, der hører om nyhederne? Så er du velkommen til at tilmelde dig BREMS NYHEDER. Du vil modtage gode tilbud på kvalitetsvine, informationer om vinsmagninger, kunstaftener og andre spændende aktiviteter.

Velkommen til
BREMS VIN & KUNST

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol.

Du er desværre ikke gammel nok til at købe varer indeholdende alkohol.

Velkommen til
BREMS VIN & KUNST

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol.

Er du fyldt 18 år?